Souvenirs de Pomme beauties

Het is al een hele tijd geleden dat ik een artikel schreef dat er een leuk nieuw juwelen-merk genaamd Souvenirs de Pomme in Gent gearriveerd is :) Ondertussen is de collectie enorm uitgebreid, wil ik al een jaar oorringen kopen en is mijn wishlist nu zo gianormous dat ik ze graag eens met jullie deel en jullie mening vraag ^^

De eerste collectie is Les Favorites de Pomme, een heel klassieke maar mooie oorring met een parel, strikje en steentje. Het is al zo’n succes dat je het strikje in zeer veel kleurtjes kan kopen, ik toon jullie mijn favorieten van Les Favorites (hihi) :)

favzwart
De zwarte variant is eigenlijk de oer-variant :p Ik wil hem al sinds ik voor het eerst over Souvenirs de Pomme hoorde en het feit dat ik ze nu veel zie passeren in het Gentse straatbeeld maakt mijn gewish er niet minder op 😉 (52 euro)

favframboise
Maar de Framboise variant is ook zo cutiepie

FavTaupe
Café au Lait

FavPoudre
Wie kan er nu oorringen weerstaan met als naam Poederroze? :) Ik niet dus

Dan gaan we verder met de collectie Les Demoiselles: ‘Les Demoiselles’ zijn kleurrijke modellen die meer verfijnde technieken vereisen. Ook hier kan de afwerking en de kleur aangepast worden. Omdat iedereen houdt van unieke stukken, wordt elk model slechts in een beperkt aantal gerealiseerd. Deze collectie wordt dan ook regelmatig vernieuwd.

AudreyAntracite

Audrey Antracite, donkergrijze en zwarte kralen in hout en kristal met nog een schattige zwarte bow erbij. Ozo mooi :) (85 euro)

audreynoir

Ik vond de vorm van de Audrey Antracite zo mooi maar met witte parels is het nog veel mooier ^^ Een heel grote favoriet dus, deze Audrey Noir (80 euro)

Manon

Manon zag ik voor het eerst op de persdagen en het was meteen liefde voor deze oorringen :) (119 euro)

Julie

Delphine maakt zeker niet alleen oorringen maar ook kettingen en armbanden :) Deze Julie Marine armband is mooi in zijn eenvoud en elegantie. (75 euro)

Tautou

Die armband zou perfect passen bij deze Tautou ketting :) (177 euro)En zo gaan we verder naar de Une Soirée Exeptionelle collectie met bruids- en feestjuwelen. De prijs van alle juwelen zijn op aanvraag en uiteraard heb ik veel favorieten in de duurste collectie 😉

limed16

Lautrec oorringen: oh so pretty met al die verschillende steentjes.

limed14

Belcastel *zucht*

Portillon

Portillon: halloooo toekomstige bruidsjuwelen 😀

Chavagne

Chavagne

Clermont

ClermontWie ziet er nu ook een beetje in zwijm te vallen voor haar computerscherm? :) En stiekem een plan te vormen om een bank te overvallen?
Al de juwelen zijn te koop via de site en andere verkooppunten kunnen jullie daar ook vinden.

You like?

Related Posts:

15 thoughts on “Souvenirs de Pomme beauties

 1. ik heb de framboise oorbellen gekregen met m'n verjaardag ^^ ik dacht dat ze zwaar zouden zijn met de parel enzo maar dat zijn ze echt niet =D ze zijn makkelijk combineerbaar bij alles dus zie ik het als een goede investering 😉

  Mallory Beantwoorden

  1. Ooooh zo een super leuk cadeau! Ik ben nu al een week aan het twijfelen of ik de Audrey Noir zou kopen maar dit valt even buiten mijn budget en mijn verjaardag is maar in mei :p

   SnowWhiteGlam Beantwoorden

 2. Ok, hier ben ik terug, was even in zwijm gevallen voor mijn computerscherm. 😉 Ik had ze al bij Carmen gezien en ik ben er nog altijd even verliefd op!

  Kelly Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>