s.Oliver Triangle S/S14 Preview

1a

Dat ik hou van het plus size fashion merk Triangle van s.Oliver weten jullie natuurlijk al langer :) Er zitten steeds mooie dingen in hun collectie en dat van een hoge kwaliteit. Enkel jammer dat het niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is maar dat is al veel verbeterd dankzij hun webshop ^^ Ik mocht al even kijken wat ze van plan zijn voor de lente en zomer collectie van 2014. Het was nog maar een kleine greep van het aanbod maar ik had natuurlijk al vanalles gezien dat ik moet hebben…

1

Vooral dit zwarte kleedje had mijn aandacht getrokken. Een mooie lijn in een aangename stof en leuke stud-details op de mouwen. Eenvoudig, met een versierend detail en vooral een zeer flatterende vorm: I like! :)   Regelrecht de wishlist op.

3

Afgelopen zomer heb ik in “chillbroeken” geleefd: van die fleurige broeken in een los stofje, zalig! De printliefde ziet er nog steeds in want deze broek is ook helemaal mijn ding. Het staat veel sjieker dan zo’n chillbroek dus perfect voor in een professionele situatie volgens mij ;)

2

Toen ik dit kleedje zag hangen in het rek kwam het nog niet zo goed over voor mij. Maar toen ik het apart zag hangen, was ik toch overtuigd :) De stof is heel licht en voelt super aan voor tijdens warme dagen. En die print kan ik zeker wel smaken ^^

4

Wanneer ik een collectie bekijk, wordt mijn aandacht steeds getrokken door mooie kleedjes enzo maar in realiteit draag ik toch vooral broeken met tshirts en hemdjes :) Deze vrolijke pelicanen tshirt is perfect voor tijdens zonnige dagen.

5

Terug diezelfde print van het licht kleedje. Lijkt mij leuk om te combineren met een sjieke zwarte broek en eventueel een blazertje :)

De preview heeft me heel benieuwd gemaakt naar wat komt! En een beetje lente en zomer is altijd welkom tijdens die koude winterdagen ;)

Kijken jullie ook al een beetje uit naar de voorjaarscollecties?

Related Posts:

4 Responses to s.Oliver Triangle S/S14 Preview

  1. Ik zit volop in wintermodus, dus mij zeggen die frissere prints en kleurtjes nog niet veel :-)

  2. ik verlang al naar de lente en zomer!!! :D dus deze preview geeft me al wat kriebels en hoop dat het niet meer zooo lang is :)

  3. Heel erg leuke broek!

  4. Dat zwarte kleedje en die broek vind ik tof, de rest wat minder. :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *