kiehls-kaws-creme-de-corps

Uitgebreide review: Kiehl’s Creme de Corps

Van de lieve mensen van Oona kreeg ik een product van Kiehl’s naar keuze mee om te testen (merci!).
Ik koos voor hun nogal beroemde Creme de Corps. De laatste weken heb ik dit product uitgebreid kunnen testen en vandaag schrijf ik een review hierover voor jullie.

Ik kreeg een full size Creme de Corps in een prachtige verpakking (in samenwerking met KAWS, een kunstenaar uit New York) en was blij om te ontdekken dat het weeral een “Limited Edition” voor het goede doel was. Ik vind het echt super van Kiehl’s dat ze zoveel voor goede doelen doen. Bij deze editie van Creme de Corps schenkt Kiehl’s 100% van zijn netto winst naar goede doelen voor kinderen :)

Op de site van Kiehl’s kon ik deze informatie vinden:

Superb All-Over Body Moisturizer of Superb Quality for extremely dry, or flaking skin. Enriched with the finest ingredients known to Kiehl’s, for a rich, elegant skin texture. Continued use for 10 days will provide a skin texture heretofore unattainable. Qualité Internationale!
Enriched with the finest natural ingredients including Jojoba and Shea Butters, these silky, creamy formulations impart a soft and smooth feeling on the skin.
Apply after bath or shower or anytime, as often as necessary. Gently massage this rich creme into dry body areas. Allow to remain and soak in several minutes before dressing. Our thick, elegant non-greasy formulation will be absorbed by the dry skin tissues, leaving skin soft, smooth and beautifully moisturized.

Het eerste wat mij opviel was de handige verpakking. Ik hou niet van body butters of body lotions die in een pot zitten waar je dan met je handen in moet zitten waardoor alles onder jouw nagels blijft zitten. Ook kan je van die pullen body lotion hebben waarop je ongelofelijk hard moet duwen vooraleer je er iets uitkrijgt. Deze verpakking is heel soepel zodat je maar een beetje moet duwen om de lotion eruit te krijgen.

De lotion heeft een zeer neutrale geur, ideaal voor dames die niet houden van geurende body lotions. Voor mij persoonlijk mag er wel een subtiel geurtje aan zitten.

De lotion heeft een soort gelige crème kleur en smeert zeer goed uit. Het duurt wel even vooraleer hij ingetrokken is maar hij laat geen té vette laag na te laten. Ik heb zeer droge benen en heb hem de laatste tijd elke dag gebruikt om mijn benen in te wrijven ‘s avonds. Op de tijd dat ik ze inwrijf in de badkamer en dat ik in mijn bed kruip is de lotion al helemaal ingetrokken en moet ik niet met super vette benen in mijn bed stappen, want dat haat ik echt 😉
Maar als ik mij ‘s morgens douch en mij dan afdroog merk ik dat er nog steeds een vette laag rond mijn benen zit.
En dat is voor mij persoonlijk het kenmerk van een goede bodylotion: goed intrekken, geen te vette laag nalaten maar toch nog heel lang blijven inwerken!


Al na het eerste gebruik viel het mij op dat zowel mijn benen als handen heel lang super zacht en gehydrateerd bleven.

Ik heb ook steeds het gevoel dat ik heel veel lotion gebruik maar mijn fles blijft bijna volledig vol! :) Ik denk dat ik zelfs nog geen kwart opgebruikt heb…

Deze Creme de Corps kan je in België kopen in de Kiehl’s winkel te Antwerpen (open snel een winkel in Gent aub!) of op de site van Kiehl’s. De prijs hangt af van de hoeveelheid die je koopt. Voor de hoeveelheid die ik kreeg (250 ml) betaal je 27 dollar op de site maar je kan de Creme de Corps in alle soorten en maten kopen, lekker handig :)

Naar mijn mening is dit product dus zeker een aanrader als je een drogere huid hebt die je goed wilt verzorgen!

Conclusie:
Pluspunten

 • Laat geen vette laag in
 • Werkt lang
 • Handige verpakking
 • Laat huid zacht en gehydrateerd na
 • Neutrale geur voor diegenen die geen geparfumeerde bodylotion willen
 • Gaat zeer lang mee
 • Goede doel
 • In veel verschillende verpakkingen & hoeveelheden verkrijgbaar
 • Ze hebben in de Creme de Corps lijn nog véél andere producten met dezelfde ingrediënten en werking

Minpunten

 • Niet voor diegenen die van geparfumeerde bodylotion houden
 • Misschien te prijzig voor sommige budgetten
 • Hier in België is het dus niet zo gemakkelijk verkrijgbaar
 • Niet voor mensen die absoluut geen geduld hebben om het te laten intrekken

Hebben jullie reeds ervaring met dit product? :)

Related Posts:

3 thoughts on “Uitgebreide review: Kiehl’s Creme de Corps

 1. Ik heb nog geen ervaring met dit product, maar het klinkt erg goed allemaal. Vooral dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.

  macciatp Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>