Parfumflesjes Ikea

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik ben helemaal zot van die vintage parfumflesjes met zo’n ‘pompon” waarop je moet duwen :) Ik had er bijna The Sparkler van The Body Shop door gekocht, puur en alleen voor het flesje!

Probleem bij de zoektocht naar zo’n flesjes is de prijs… Meestal kost het stukken van mensen! Ofwel kan je het vinden als special edition van een of ander parfum maar dankzij een stoute speling van het lot is dat altijd van een parfum waarbij je wegloopmechanisme getriggerd wordt.

Despair no more!

Huis-favoriet Ikea had het in het motje dat er sukkelaars zoals ik overal naar van die mooie flesjes zoeken om op hun make-up tafel te zetten en ze hebben speciaal voor ons (kuch) de Yngaren gecreëerd! Akkoord, niet de meest sexy  naam maar de flesjes zelf zien er mooi uit! :)

En dat voor maar 9,99 euro per stuk…
Christmas Wishlist? I think so!

Loop nu maar allemaal snel naar de Ikea om daarna deze beauties onder de kerstboom te leggen, maar niet te snel want ik wil er ook nog hebben ;)

Wil jij deze ook wel hebben?


Related Posts:

23 Responses to Parfumflesjes Ikea

 1. Ben gisteren nog in Ikea geweest maar niets gezien :(

 2. Ja, da's een mooie collectie! Ik heb daar de zeepdispenser en de watjeshouder van gekocht. Pretty!

 3. Hoeveel ml kan erin?

 4. Ik vind zulke pompom flesjes ook wel leuk, maar die van ikea vind ik helaas niet zo… de twee buitenste op de foto zien er een btje uit als granaten en de middelste vind ik wel wat hebben, alleen heeft die weer geen spuitstuk :(

 5. oh leuk! Ziet er echt mooi uit!

 6. Ooohhh leuk! *rent naar de Ikea*

 7. Ik ocht er ooit ééntje op een rommelmarkt en betaalde er maar 50 cent voor :-)

 8. WAT? Zo weinig! Ahhh :D Deze moet ik hebben!

 9. Ik vind zo flesje ook wel leuk!! Wil ze zeker eens in het echt zien (normaal ga ik volgende week of zo naar ikea :D ) Maar zoals pimpernell zegt, misschien wel op een rommelmarkt voor een appel en een ei :)

 10. Oeee zo leuke flesjes! Daar ga ik zeker naar op zoek als ik de volgende keer in de Ikea ben :)

 11. Ohh die wil ik wel eens testen!

 12. Pingback: Boudoir Chique met The Body Shop | Glamour To Go

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *