Nieuwe Kiehl’s routine

9

De laatste maanden werden er heel wat nieuwe producten gelanceerd bij Kiehl’s, heerlijk! :) Jullie weten ongetwijfeld nog dat Kiehl’s mijn meest geliefde skincaremerk is. Toen de superlieve ladies van de Kiehl’s Store Gent vroegen of ik zin had in een avondje uitleg over de nieuwe producten moest ik dan ook niet lang nadenken. YAS! :)

8

Eentje waar ik heel erg benieuwd naar was: de nieuwe Calendula cleanser. Als Kiehl’s een beetje kent, ken je ongetwijfeld hun bekende Calendula toner. Nu hebben ze van hetzelfde ingrediënt een cleanser gemaakt :) De Calendula oftewel goudsbloem kalmeert de huid en verzacht.
De combi van de toner en cleanser is ideaal wanneer je een beetje last hebt van zwarte puntjes. Die moest dus sowieso mee naar huis met mij! :) Ik had met mijn gevoelige en drogere huid een beetje schrik van de cleanser omdat ik dat trekkerige squaky clean gevoel van sommige cleansers haat. Gelukkig is deze cleanser heel zacht en ik heb mijn zwarte puntjes inderdaad iets minder prominent zien worden met deze combinatie. Ik had eerst een luxesample van de toner mee maar heb me gisteren de fullsize gekocht :) Dat is zo fantastisch aan Kiehl’s in Gent: geen enkel probleem als je eerst een product wil uittesten, dan geven ze gewoon een goede sample mee.

7

De BB Cream van Kiehl’s is sowieso een aanrader en nu nog meer nadat het kleurenaanbod uitgebreid is :) Ze hadden in het begin vooral de lichtere kleuren, ideaal voor mijn bleke huid, maar nu zijn de iets donkere huidjes ook goed bediend. Daarnaast zien jullie de fameuze Micro-Blur staan. Het is moeilijk om dit product te beschrijven :) Het is niet exact enkel een primer en ook geen BB cream en het heeft bovendien ook nog eens verzorgende eigenschappen. Ik gebruik het als laatste stap in mijn routine en zie heel wat oneffenheden verdwijnen. Het voelt bovendien superzacht aan! Mijn huid ziet er glad en gezond uit en de poriën zijn minder zichtbaar. Of zoals Elise het fantastisch verwoorde op Instagram: “omg, what happened to my face, I’m a baby again!” 😀

6

5

Ze blijven de mannenlijn uitbreiden bij Kiehl’s. Hier zie je enkele nieuwe producten tegen de vette huid bij venten. Oil Eliminator, klinkt very Terminator, niet? ^^

4

Nog zo’n nieuwe liefde in mijn leven: het Hydro Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Past perfect bij de nieuwe huidtest die ze in de winkel hebben. Ze hebben een soort van spellement dat een beetje op een thermometer lijkt, dat plaatsen ze dan op jouw wang en het meet het hydratatieniveau van jouw huid. Onder de 30 is een ramp, tussen de 30 en 50 is normaal en naar de 50 toe is redelijk goed. Mijn huid was maar een triestige 32, duidelijk meer hydratatie nodig. Het zachte en zuinige serum gebruik ik na mijn toner en voor mijn dagcrème. En nee ladies, denk vooral niet aan muntige toestanden wanneer je Plumping leest, dat is ook mijn trauma bij dit woord (lees: lipgloss met vieze munt in om jouw lippen te vergroten) maar in dit serum komt er geen munt te pas gelukkig.

3

Als ik een eerste plaats moet geven aan al mijn nieuwe skincare liefdes is het sowieso voor deze oogcrème :) Het werkleven heeft mijn wallen al serieus getekend en dus was ik op zoek naar een oogcrème met instant effect. Deze baby tokkel je in op je glamoureuze wallen en je voelt METEEN getrek! I love it 😀 Het Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum gaat vanaf nu overal mee met mij.

2

Het haarassortiment werd ook uitgebreid met deze producten.

3

Ziehier mijn nieuw aangeschafte skincare routine :) De Calendula cleanser onder de douche, de Calendula toner wanneer ik mij aan het afdrogen ben, het serum wanneer ik net afgedroogd ben, mijn Ultra Facial Cream dagcrème wanneer mijn haar gekamd is en na het onbijt volgen de oogcrème en Micro-Blur. Op zondag gebruik ik ook het Rare Earth masker om de onzuiverheden en vergrote poriën van mijn T-zone tegen te gaan.

Je moet van skincare en Kiehl’s geen instantmirakels verwachten, skincare werkt maar op de iets langere termijn. Ik ging gisteren terug naar de Kiehl’s Store Gent voor een fullsize toner en omdat een vriendin wou gaan. Voor de lol deed ik de hydratatietest nog eens. Guess what, op drie weken mooi mijn routine volgen ben ik van 32 naar 45 hydratatie gegaan! Ik ben trots op mezelf, jawel! 😀

10

Tijdens die leuke girlsnight testte ik het Musk parfum op mijn huid. Dit parfum stak al lang mijn ogen uit maar in het flesje ruikt het nogal overweldigend. Ik heb de hele avond zitten zeggen dat de Original Musk zo heerlijk ruikt op mijn huid! Gisteren moest er dus sowieso eentje mee en ik ben er al de hele dag van aan het genieten :)

Hadden jullie al van de Kiehl’s nieuwigheden gehoord? Of er zelf al eentje aangeschaft?

Related Posts:

5 thoughts on “Nieuwe Kiehl’s routine

  1. Ik heb al eens een haarmasker gehad 😀 Ik vind het een heel erg fijn merk, maar het is niet zo budget, dus het is voor mijzelf af en toe eens dik te verwennen.

    Ines Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>