Lush Pasen & Moederdag 2016

2016-02-29 13.56.04

Dag iedereen, wat een heerlijk zonnetje de laatste dagen buiten! Ik heb er helaas niet van kunnen genieten want was geveld door een enorme buikgriep :( Waar ik gelukkig wel vrolijk van werd, was de fleurige en kleurrijke Pasen- & Moederdagcollectie van Lush! :) Het “basis” aanbod van Lush is natuurlijk al de moeite maar toch is het voor mij altijd uitkijken naar die speciale collecties!

2016-02-29 13.48.22

Ik heb me dit jaar voorgenomen om meer gebruik te maken van mijn bad en deze Rose Bombshell Bath Bomb zal daar al zeker bij horen 😉 Deze is eigenlijk eentje voor Moedertjesdag en het is een prachtige traktatie want uit deze bath bomb komen echte gele rozenblaadjes tevoorschijn! De geur is uiteraard een rozen extravaganza in combinatie met Siciliaanse citroen en geranium olie.

2016-02-29 13.49.04

Wanneer je binnenkort een Lush winkel bezoekt, moet je absoluut de Somewhere Over The Rainbow zeep bekijken want de zeep in z’n geheel is een oh zo mooi regenboog spektakel :) Vergeet snel die donkere en koude winterdagen dankzij de zonneschijn van Siciliaanse mandarijn, Tunesische neroli en een streepje Turkse roos. Here comes the sun, little darling… :)

2016-02-29 13.49.57

Dit is als theefanaat stiekem mijn favoriet product van de collectie! :) Wat een fantastisch en zalig idee van Lush om een Reusable Bubble Bar te maken in de vorm van een gigantische theezak 😀 Dit is ook eentje speciaal voor Moederdag en ik vind het wel een vree wijs idee want ik denk dat iedereen tijdens een crisismoment wel eens een kopje thee van zijn of haar mama gekregen heeft 😉
De Flowering Tea ziet er niet alleen zot zalig uit met dat “Bath Dunk” theeblaadje maar ruikt nog eens heerlijk naar neroli, rosewood en oranjebloesem. Er volgt trouwens een heel leuke verrassing want uit de “badthee” komen echte bloemetjes tevoorschijn, heerlijk baden tussen de bloemblaadjes dus 😉

2016-02-29 13.50.49

Voor de Lush-fans is de “Bunch of Carrots” zeker een bekende maar deze keer zien we naast de oranje versie ook een paarse en roze :) Heerlijke kleuren om zeer vrolijk van te worden! Deze Reusable Bubble Bars zijn zo’n beetje de perfecte Paascadeaus en bovendien heel verfrissend dankzij de pompelmoes- en citroengeur.

2016-02-29 13.53.16

De Bouncy Bunny Shower Jelly heb ik speciaal voor het einde gehouden want wat is deze heerlijk en hilarisch tegelijkertijd 😀 Wanneer je het in het potje bekijkt, kan je absoluut niet vermoeden dat er een bunny-vorm in de jelly verstopt zit! Breng de zon in jouw douche dankzij de geur van Braziliaanse sinaasappels en jouw huid wordt lekker zacht door het zeewier dat in deze bunny verscholen zit.

Ik kan jullie het zeker aanraden om jouw dichtstbijzijnde Lush-winkel te bezoeken om ook super vrolijk te worden van deze fleurige collecties :) De meisjes van Lush Gent zijn bovendien zo vriendelijk, lief, goedgezind en een ietsie pietsie crazy in the coconut dat je er spontaan gelukkig van wordt! Aanrader, die Gentse Lush-winkel 😉

Van welke douche- of badtraktatie zou jij zeker vrolijk worden? :)

Related Posts:

7 thoughts on “Lush Pasen & Moederdag 2016

 1. Hopelijk voel je je al wat beter intussen!
  Fijn en opgewekt artikel, en ik heb nu echt goesting om nieuwe lush-spulletjes te gaan halen! Ik probeer deze week nog eens in de Lush te geraken om dat jelly konijntje te bemachtigen, te schattig om er aan te weerstaan. Moeilijk te voorspellen wat in het kielzog van dat konijn allemaal mee naar huis zal komen.

  Veroniek Beantwoorden

  1. Haha dat is altijd moeilijk te voorspellen hé als je zo'n Lush-winkel binnenhuppelt 😉 Geniet ervan! Als we er maar vrolijk van worden, denk ik dan :)

   Hanne Beantwoorden

 2. Dat konijntje is toch zo schattig (en ik herken dat bordje precies waar het opligt ;)). Die geur van de producten is weer zooo geweldig!

  petra Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>