Hema Lovies

1

Is it just me of is de Hema echt zotgoed bezig de laatste tijd? I mean, hun stationary is zo zalig รจn goedkoop, ze hebben een geurkaars en geurstokjes reeks gelanceerd die helemaal mijn ding is en het beauty assortiment blijft maar uitbreiden. Tegenwoordig kan ik geen Hema meer passeren of ik heb iets mee ๐Ÿ˜‰

Veel liefde voor het blog notes boekje! Must-have voor elke blogger denk ik zo ^^ Die roze potjes waren trouwens maar 1 euro voor zes potjes, eat that Action ๐Ÿ˜€ Die nail polish remover is ondertussen al mijn tweede, er zijn ondertussen al heel wat verschillende varianten bij verschillende merken maar deze is toch nog altijd de goedkoopste.

2

Zot handig shop lijstje en er hangt een magneet aan zodat je het op een magneetbord kan hangen. Shoppen wordt meteen een stuk aangenamer ^^

3

Zo’n stempel met 12 verschillende stempeltjes, lekker vrolijke en voor nog geen 3 euro: helemaal mijn ding!

2014-02-06 12.21.53

Hema is duidelijk goed bezig. Ik ben onlangs naar hun persdag geweest in Amsterdam en ze hebben nog meer leuke dingen voor ons in petto ^^ Vorige zomer was ik net te laat om zo’n zalige limonadevatje te kopen maar deze keer ga ik die fout zeker niet meer maken, ze hebben er nu trouwens verschillende varianten van: dat wordt nog moeilijk kiezen!

Zijn jullie ook zo into Hema tegenwoordig? :)

Related Posts:

39 thoughts on “Hema Lovies

 1. Ja, Hema heeft altijd leuke spullen. I <3 lijstjes dus ook die notitieblokjes! (toch een werkpuntje voor Hema: meer jongenskleding maken, er is meer van meisjes te vinden en dat vind je overal al, en die van Hema is zo leuk!)

  Freya Beantwoorden

 2. Ik ben er ook helemaal gek op! Dat boodschappenlijstje voor op de koelkast heb ik ook en ik ben eergisteren nog met een hoop stickers en een notitieboekje buiten gekomen. Té verslavend… :-)

  Liesbeth Beantwoorden

 3. Hema heeft echt hele leuke spulletjes. Een voorwaarde bij onze verhuizing was dan ook dat er een Hema in de buurt moest zitten. Ik heb de deskplanner voor mijn blog en ben daar echt heel blij mee. Leuke koopjes!

  Cindy Beantwoorden

 4. Ik vind het ook echt he-le-maal geweldig! Vooral de stationary idd. Ik ben dol op mijn nieuwe weekplanner, de stickey notes, book marks, de simpele pennen schrijven nog steeds het fijnst en ook die limonadevaten zijn tof! Die stempel ga ik nu trouwens zeker halen binnenkort. Die is gaaf zeg!

  VeraTCOB Beantwoorden

 5. Leuke spulletjes, ik ben een sucker voor boodschappen- en to-dolijstjes!
  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  vanderyck Beantwoorden

 6. Ik ben altijd al into HEMA geweest, vooral dan hun kantoorspullen vind ik super! Ik heb zelf zo een limonadevaatje maar ik heb dat geloof ik bij Blokker gekocht. Erg handig, zeker eens het warmer weer wordt! Leuk dat ze die bij HEMA nu ook gaan verkopen want de mijne is aan vervanging toe. Hun babykleertjes zijn ook te cute; ik kocht er in de sale een heleboel leuke kleertjes voor een vriendin van me die net bevallen was van twin girls.

  jgjessie Beantwoorden

 7. Ik ben een hele grote Hema fan! Vooral hun stationery en beauty spreken me aan. Alle liefde voor Hema, dat is zeker!

  kellysteenlandt Beantwoorden

 8. Hema is inderdaad goed bezig! Ik heb de stempel en de nail polish remover ook gekocht! :-)

  Anneleen Beantwoorden

    1. Bestellen via de webshop en gratis laten leveren in een Hema, dan betaal je gewoon in de winkel :)

     Hanne Beantwoorden

     1. Slim gezien ๐Ÿ˜€ Ik moet duidelijk nog veel leren ๐Ÿ˜‰

      Ines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>