Guestblog Carmen: Spring brings us cute pastels by Pronails

foto lentelakjes
Lente betekent voor mij pastelkleurige nagels, zoals de zomer voor mij steeds felgekleurde nagels zijn. Daarom ben ik happy om jullie enkele mooie pastelkleurtjes uit de nieuwe Bleached lentecollectie van Pronails voor te stellen.

IMG_0868
Eerst en vooral een prachtig lichtgroen lakje met een beetje een grijze waas, Early Adopter genaamd. Een heel fijn en draagbaar lakje, work- en lenteproof. 2 laagjes, met een perfecte dekking. Je zou het misschien op het eerste zicht niet zeggen, maar het lakje heeft geen crème finish, maar een finish met een microshimmer. Deze shimmer is echter nauwelijks zichtbaar wanneer je je gelakte nagels bekijkt.

IMG_0880

Als tweede ook een lichtroze lakje, just the way I like it, met als naam Instant Antidote. Dit lakje lakt iets moeilijker dan Early Adopter, net zoals veel crèmekleurige lakjes. 2 laagjes lukken, mits een goede topcoat om het nog wat ‘effen te trekken’.

IMG_0871

IMG_0873
Het roze lakje kwam mij qua kleurschakering zeer bekend voor. Ik ben dan ook eens in mijn stash gedoken voor wat lakjes van vorig jaar. Als eerste Narcissist van Estée Lauder en als tweede Tutu van Dior, beide uit de lentecollecties van 2013. Narcissist blijkt iets donkerder te zijn dan Instant Antidote, maar Tutu blijkt een perfecte dupe. Moest je vorig jaar dus niet aan een flesje Tutu van Dior geraakt zijn, krijg je een herkansing met Instant Antidote van Pronails!

De lakjes zijn te koop bij de erkende verkooppunten van Pronails voor 12,50 euro voor 10 ml.

Zijn jullie ook helemaal into pastel tijdens de lente? :)

 

Related Posts:

5 thoughts on “Guestblog Carmen: Spring brings us cute pastels by Pronails

  1. Ik heb totaal niets met pastels eigenlijk. Wel mooi bij iemand anders, maar totaal niet mij. Geef mij maar de klassiekers :)

    Freya Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>