Guestblog Carmen: Christmas Wishlisting

tumblr_ngxbnpWeEb1qfuwe7o1_500
Een beetje laat, maar hey, er zullen nog cadeautjes moeten gekocht worden tot eind januari vooraleer de hele holiday-madness over is 😉

Mulberry – blossom mandarine: een volledig nieuwe collectie van Mulberry, waar ik het kleine tasje in het feloranje wel eens wil passen!

Whistles fedora hat: gepast in Londen, niet meegedaan, maar heel hoog op de wishlist. Fedora’s zijn hot, een topcadeau!

Clarisonic cashmere cleanse: my oh my, een review volgt nog, maar deze borstel zorgt ervoor dat ik veel liefde voel voor de Clarisonic.

Diptyque Mimosa geurkaars: al eeuwen op de wishlist en damn, ik moet deze gewoon eens aanschaffen.

Tom Ford Lips and Boys lipsticks: ik heb er 3 besteld bij Parfuma en ze zijn het perfecte cadeautje voor de echte beautyliefhebber, maar ook voor de mama of oma die van topluxe houden! Mijn persoonlijke favorieten? Cary, Colin en Xavier, jammer genoeg allemaal uitverkocht bij Parfuma.

Byredo Bal d’Afrique handcrème: Byredo is voor mij dé ontdekking van 2014, hun geuren zijn heel fijn, understated en subtiel, maar heel volwassen en niche, super. Hun handcrème ontdekte ik via Katia en hij is zo zo fijn.

Nike sportlegging: sinds ik terug aan het sporten geslagen ben, wil ik ook terug mooie sportkleding kopen. Leggings zijn de zaligste sportkleren die er bestaan en vooral van Nike: hip, leuke prints, comfy, love love love!

Related Posts:

5 thoughts on “Guestblog Carmen: Christmas Wishlisting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>