Givenchy Le Prismissime Euphoric Pink

1

Het product van deze lente is ongetwijfeld het lip en wangen palet van Givenchy :) Le Prismissime in Euphoric Pink bevat 9 verschillende tinten roze die je zowel op jouw lippen als wangen kan gebruiken. Ik ben alleszins fan! Het is super compact en de tinten zijn oh zo mooi. Echt heel handig om in jouw handtas mee te hebben, je kan je meteen mooi opmaken voor elke gelegenheid 😉

2

Ik denk dat elke roze-lover dit palet wel zou willen hebben. Oh who am I kiddng? Elke vrouw en zelfs meisje zou dit palet in haar bezit willen hebben 😉 Onder de negen tinten zitten er drie handige kwastjes: twee voor de lippen en eentje voor de wangen. Meestal ben ik niet zo tevreden van kwasten die bij een palet komen maar deze zijn handig in gebruik.

3

Perfect shades of pink, om van weg te dromen van cocktail dinners in een zwoele zomerzon 😉 Met deze tinten kan je ook perfect een ombre op jouw lippen creëren, minder mijn ding maar wel een leuk effect.

4

Van frambozenrood tot Barbie-roze en een meer perzik-kleur. Heel wat opties dus en je kan ze ook gerust nog eens mengen.

5

Dit is de eerste kleur op de eerste rij: Passioné, een heel mooie lentekleur dat past bij de zalige zonnige dagen van de voorbije weken. Ik ben enorm onder de indruk van de pigmentatie van de lipkleuren! Ze blijven erg goed zitten. De textuur is lekker smeuïg maar dekt dus ook mooi. Het is een interessante combinatie van een lipstick en een lippenbalsem. Met de kwastjes kan je sowieso de kleur al mooier en preciezer aanbrengen, dus dat ziet er heel goed uit :)

6

Ik hou van deze kleur! Het is de kleur in het midden van de eerste rij, Amoureux. Die naam is heel goed gekozen want ik ben er toch wat verliefd op geworden 😉 Amoureux heeft een heel mooie glans, iets waar ik wel altijd voor val.

7

Dit roze zou perfect zijn voor Barbie 😉 De eerste kleur van de derde rij, Aphrodisiaque genaamd. Het perfecte blauwige roze, met deze kleur op jouw lippen kan je de rest van jouw look heel eenvoudig houden. Perfect als je wat gehaast bent dus.

Dit palet is het allereerste lippalet dat ik gebruikt heb en ik moet zeggen dat ik wel overtuigd ben van het concept :) Klein en oh zo handig om mee te hebben op reis of in de handtas.

Le Prismissime in Euphoric Pink is te koop bij Ici Paris XL voor 63 euro.

Vinden jullie dit ook zo’n mooie kleurtjes? :)

Related Posts:

9 thoughts on “Givenchy Le Prismissime Euphoric Pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>