Dior Summer Mix

Schermafbeelding 2012-06-18 om 19.11.30

Dior brengt veel kleur en lekkers in onze zomer 2012 :) De Dior Summer Mix is candykleurtjes, speels en vooral heel veel fun.
Kijk maar eerst naar onderstaand filmpje om je helemaal in de “Summer Mix mood” te brengen ^^

 

Schermafbeelding 2012-06-18 om 19.11.14

De Dior Summer Mix bestaat uit vier candykleurtjes Dior Addict Ultra-Gloss en vier kleuren Sorbet-Like Color Glossy Nail Lacquer (een mondvol inderdaad). Wat leuk is aan deze collectie is dat het niet alleen kickass kleurtjes zijn, want in de zomer hou ik zoveel van kleur kleur kleur, maar ook dat het een beetje “speciale” texturen zijn, anders dan anders :)

Schermafbeelding 2012-06-18 om 19.10.59

En hier zien we al die prachtige kleuren! De lipgloss bestaat in Orange Paréo, Rouge Croisière, Rose Bikini en Or Sunrise. Ik denk dat de namen van de kleuren nogal voor zichzelf spreken ;) En ze brengen mij trouwens meteen in een vakantiestemming! Voor de nagels kan je deze zomer voor Calypso, roze Cosmo, Acapulco en blauwe Lagoon gaan. Geef toe dat die gele Acapulco er fantastisch uitziet hé ;)

Het is een beetje de bedoeling dat je volledig zot doet met deze kleuren, mix het maar eens op! Maar stiekem hou ik er nog altijd van dat mijn lipgloss matcht met mijn nagellak en ik was dan ook blij dat ik de perfecte kleurcombi Calypso en Rouge Croisière mocht testen ^^
Ik kreeg ook de sweet pink Rose Bikini en Cosmo maar ik dacht dat ik pink-lover Carmen daar een groter plezier mee kon doen, jullie kunnen haar review morgen lezen!

samen

Hier is het pretty duo dan. I present with love: Calypso en Rouge Croisière!

calypso

Calypso is een speciaal kleurtje :) Het is geen rood, geen roze, geen koraal en ook geen oranje maar iets helemaal daar tussen in. I love it! Op het eerste zicht lijkt het zo eerder klassiek maar als je het wat van dichterbij bekijkt zie je dat schijnt kan bedriegen ;)

cal

De textuur is to die for! Toen ik het aanbracht had ik ook meteen door dat het een andere textuur was dan normaal en toen zag ik ook op de doos dat het een “Sorbet-Like Color Glossy Nail Lacquer” is. Sorbet is echt goed gekozen om de textuur te beschrijven. Het is een beetje gel-achtig, transparant. Ik zou het het best kunnen vergelijken met zo’n ouderwetse grote lekstok op een houten stok :) Het is een beetje sheer maar niet té, na twee lagen is de kleur zeer goed te zien. En wat blinkt het zo mooi! #thepretty

dior

Ik moet jullie al niet meer vertellen dat ik een grote liefde heb voor de fantastische kwasten van Dior. Seriously, hoe gemakkelijk mijn nagels lakken met zo’n kwast is is bijna belachelijk ;) Ik wist niet wat ik moest verwachten van deze speciale textuur qua houdbaarheid maar ik ben zéér aangenaam verrast! Na drie dagen zonder topcoat is er zelfs nog niet 1 chipje af! #impressed

addict

Daar is die Rouge Croisière Dior Addict Ultra-Gloss. Dior Addict zal altijd een speciaal plaatsje in mijn hart hebben dankzij die twee hemelse dagen in Parijs :) Maar zelfs zonder dat zou ik fan zijn van de Addict lijn. De producten zijn altijd van een zeer hoogstaande kwaliteit en hoe mooi is die verpakking toch altijd met de zilveren dop?

glow

Alsof die pretty verpakking nog niet genoeg is, hebben ze dan ook nog eens een zeer handig kwastje. Ik heb het persoonlijk niet zo voor die “sponsjes” die je meestal in een lipgloss kan terugvinden, geef mij maar zo’n borsteltje!

mond

Op de lippen is Rouge Croisière héél veel glans en een soort mix van roze en rood. Het deed mij meteen erg hard aan Sneeuwwitje denken :) En dan is het bij mij altijd bingo hihi ;) Ik was ook aangenaam verrast toen er nog verdacht veel van de lipgloss bleef hangen na water te drinken omdat dit echt zo’n gloss pur sang is. Ik ga zeker niet beweren dat alles er nog aanhangt maar ik was toch impressed. Op een avond zal je dus af en toe wel eens mogen “bijglossen” maar dat is voor mij zeker geen opdracht want deze lipgloss aanbrengen met dat zalige borsteltje is zalig ^^

naillip
Matchy matchy :)

 

De héérlijke (candy, get it?) Summer Mix collectie van Dior is vanaf overmorgen 20 juni te koop. Voor de studenten een excellente motivator of verwenmomentopportuniteit, me dunkt ;)
De Ultra-Gloss kost 29,52 euro en de Dior Vernis Gloss 24,80 euro.

Wat vinden jullie van deze zomerse Dior collectie?
Morgen krijgen jullie pink heaven van Carmen! :)

Related Posts:

6 Responses to Dior Summer Mix

  1. je hebt de beste kleuren er uit gekozen :D de gloss staat je echt super! als je nog testpersonen nodig hebt, i'm your girl ;)

  2. cuteasacupcakeblog

    Dat lakje is super mooi! Ik ben al benieuwd naar de swatch van morgen ;) En wat fijn dat ze zo goed lakken en lang blijven zitten! Altijd handig voor de iets onhandigere zielen onder ons (waaronder mezelf)!

  3. Prachtig duo!

  4. Prachtige zomerse kleurtjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *